Kwaliteit voorop

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Om je meer inzicht te geven in onze professionele werkwijze, tonen wij je graag onze keurmerken, vergunningen en / of aanstellingen. 

 

Kifid
Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft zouden we er graag met jou uitkomen. Maar mogelijk blijft er een verschil van mening bestaan. In dat geval is het voor jou prettig te weten dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Eventuele klachten kun je hier indienen. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

Erkend Financieel Adviseur
Wij zijn trots op ons keurmerk Erkend Financieel Adviseur. Wij zijn als professional specialist in alle facetten van het advies. Of het nou gaat om een startershypotheek, hypotheken voor doorstromers of het oversluiten van een hypotheek. Als erkend financieel adviseur beheersen we alle vormen van advies. We bieden oplossingen en zekerheid. Ook voor ondernemers. Ook als je een echtscheiding achter de rug hebt.

 

Advieskeuze
Als adviseur moet je ook kritisch op jezelf durven zijn. Daar hoort bij dat je klanten vraagt om zich eerlijk uit te spreken over jouw dienstverlening. Via Advieskeuze kun je ons een cijfer geven. Uiteraard hopen wij daarbij op een goede waardering, maar kunnen wij verbeteren, geef het aan ons door. 

 

Erkend Hypothecair Planner

NVHP
De waarde van de eigen woning vormt voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun (toekomstig) vermogen. Op verschillende momenten rondom deze vermogensopbouw is een goed advies belangrijk.

Dat begint bij de vraag of het kopen van de woning wel een goede beslissing is of, gelet op de persoonlijke omstandigheden, huren (tijdelijk) een beter alternatief is. Is het kopen van een woning toch wenselijk dan zal onderzocht moeten worden welke lasten ook op langere termijn draagbaar zijn. Gekeken moet dan worden naar de situatie dat bijvoorbeeld één van de partners minder gaat werken, de lasten sterk stijgen doordat kinderen gaan studeren of het arbeidsinkomen minder wordt doordat de pensioengerechtigde leeftijd wordt bereikt. Welke lasten een individuele consument kan dragen is niet af te lezen uit tabellen die gelden voor “de gemiddelde consument”. Een goed beeld ontstaat alleen doordat de individuele situatie en de wensen die voor de toekomst bestaan goed in beeld worden gebracht.

Het maken van zo een persoonlijke analyse is de specialiteit van de Erkend Hypothecair Planner. Telkens weer zal deze adviseur zich verdiepen in uw wensen en situatie en samen met u kijken hoe een oplossing die u nu kiest zo goed mogelijk blijft aansluiten bij veranderingen die in de toekomst kunnen plaatsvinden.

Erkend Hypothecair Planners streven ernaar om al hun relaties een gezondere en zorgelozere financiële toekomst te bieden. Dit doen zij door een hoogstaand en persoonlijk passend hypothecair advies te geven. Erkend Hypothecair Planners hebben de hoogste gespecialiseerde opleiding op het gebied van hypothecair advies gevolgd. Zij onderhouden jaarlijks hun kennis en vaardigheden. Erkend Hypothecair Planners laten hun gedrag onafhankelijk toetsen aan onder meer de Gedragscode Erkend Hypothecair Planners. Ook onderwerpen zij zich aan het oordeel van de Geschillencommissie Financiële Dienstverlening, onderdeel van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, KiFiD.

Neem gemakkelijk contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

100% Hypotheken & 100% Verzekerd maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie